Biz Kimiz? - Renkli Pati

Biz Kimiz? - Renkli Pati

Renkli Pati evcil hayvanlar ile ilgili bilgi edinebileceğiniz bir bilgi merkezinin yanı sıra bir hayvan sahiplendirme platformudur. Renkli pati aracılığı ile edinmek istediğiniz evcil hayvanlar ile ilgili daha fazla bilgi edinebilir ve onları yakından tanıyabilirsiniz. Sahiplendirme platformumuz aracılığı ile sevimli bir dostumuza yeni yuva olabilir veya sokaklara düşmesini engelleyebilirsiniz. Soru cevap bölümü ile aklınızdan geçen tüm soruları sorabilir ve diğer üyelerimizden ve sitemizi takip eden veterinerler aracılığı ile aklınızdaki soruları giderebilirsiniz. 

Biz tüm bu platformları bir arada toplayıp sizin ve evcil hayvanınızın en doğru şekilde sosyalleşmesi için çaba gösteren bir ekibiz. Renkli Pati üzerinden hiç bir şekilde hayvan ticareti yapmamaktayız ve yapılmasına da müsaade etmemekteyiz. Barınaklarda ve sokaklarda bekleyen binlerce can yuva beklerken renkli pati olarak hayvan ticaretine tamamen karşıyız.

Sitemiz henüz geliştirme aşamasında olduğu için sürekli yeni özellikler ekliyor ve sitemizi daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz.

Aklınıza takılan daha fazla soru var ise SSS sayfasını ziyaret edebilir, eğer hala cevabınızı bulamadıysanız istek ve önerilerinizi iletişim bölümünden bize gönderebilirsiniz. Size dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz. 

  

Renkli Pati ücretsiz hayvan sahiplendirme platformu olarak sizlere hizmet vermektedir. Sitemizde yer alan hiç bir ilan için sizden ücret talep edilemez. Kedi ve köpek sahiplendirme ilanlarına bakarak size en yakın gelen bir dostumuzu sahiplenebilirsiniz. Sahiplendiğiniz köpek, kedi veya kuşlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz blog sayfamızı inceleyerek daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Kedi tuvalet eğitimi, köpek bakımı gibi konularda blog sayfamızdan destek alabilirsiniz. Bakamadığınız veya bakmakta zorlandığınız bir evcil hayvanınız varsa ücretsiz sahiplendirme ilanı oluşturarak ona daha iyi bakabilecek birini bulabilirsiniz. Ücretsiz köpek sahiplendirme , ücretsiz kedi sahiplendirme , ücretsiz kuş sahiplendirme ve bunun gibi tüm ilanlara sitemiz üzerinden ulaşabilir ve sizde üye olarak ilan ekleyebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm diğer sorular için bize mail atabilirsiniz. Mail : [email protected]