Sıkça Sorulan Sorular - Renkli Pati

Sıkça Sorulan Sorular - Renkli Pati

Sıkça Sorulan Sorular

Renkli Pati sitesi olarak sıkça aşağıdakilere benzer sorular almaktayız. Sizler için bu soruları en basit şekilde cevaplandırdık ve bir araya getirdik. Yinede cevabını alamadığınız bir soru varsa iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

*Siz kimsiniz? Ne iş yaparsınız?

  • Sahiplendirme, bilgi edinme ve soru cevap gibi platformlar ile siz değerli kullanıcıların evcil hayvan sahiplendikten sonra veya sahiplenmeden önce onlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmaları için çalışan bir ekibiz.

*Nasıl hayvan sahiplenebilirim?

  • Sahiplenmek istediğiniz ilana giderek kullanıcının belirtmiş olduğu iletişim seçeneklerinden ona ulaşabilir ve hayvanın konumunu öğrenebilirsiniz. İletişim numaraları genelde telefon yada whatsapp mesaj yolu ile olur. Tüm sahiplendirmeler ücretsiz olarak gerçekleşmektedir. Sizden para isteyen kişileri bize bildirdiğinizde ilanları yayından kaldırılacaktır.
  • Hayvan Sahiplendirme, sizin ve ilan sahibi arasında geçekleşen bir işlemdir. Renkli Pati sadece aracı olarak bu kişileri bir araya getirmektedir ve herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

*Para ile evcil hayvan satın alabilir miyim?

  • Sitemizde para ile evcil hayvan alabileceğiniz bir bölüm bulunmamaktadır. Renkli Pati ekibi olarak para ile evcil hayvan satılmasına karşıyız. Bunun yerine sahiplendirme bölümünden yuvalandırılmayı bekleyen bir hayvanı evlat edinebilirsiniz.

*Sahiplenirken para ödemem gerekiyor mu?

  • Sahiplendirme platformu tamamen gönüllü sahiplendirme üzerine kurulmuş bir platformdur. İlanlarda para ödememeniz önemle rica olunur.

*Hayvanımı para ile satabilir miyim?

  • Renkli Pati hiç bir şekilde hayvan ticaretini desteklememektedir. Bu site üzerinden ilan oluşturup hayanlarınızı kesinlikle satışını yapamazsınız. Bu kişilerin hesapları kalıcı olarak silinecektir ve telefon numaraları sistemden engellenecektir.

*İlanım ne zaman yayına alınır?

  • Kötü amaçlı kişilerin çabalarını engellemek ve olası hataların önüne geçmek için ilanlar ekibimiz tarafından manuel olarak onaylanmaktadır. İlanınızın yayına alınması 1 - 12 saati bulabilir.

*İlanımı yayından kaldırabilir miyim?

  •   Evet , giriş yaptıktan sonra ilanlarım sekmesinden kaldırmak istediğiniz ilanı seçin. Daha sonrasında en aşağıda bulunan kırmızı yayından kaldır butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. ( Buton tıklanamaz durumda ise lütfen başka tarayıcıdan deneyiniz. )

*Size nasıl destek olabilirim?

  • Renkli Pati ekibi olarak sitemiz için bağış kabul etmemekteyiz. Bunun yerine size en yakın barınağa giderek yuvalandırılmayı bekleyen dostlarımızı sitemize ekleyerek onların yeni bir hayata başlamalarındaki ilk adımı siz atabilirsiniz.

*Soru cevap kısmında ne tür sorular sorabilirim?

  • Hayvanınız ile ilgili her türlü soruyu sorabilirsiniz. Site ile ilgili sorularınızı iletişimden bize sormalısınız.

*Mobil uygulamanız var mı?

  • Şuan için mobil uygulamamız bulunmuyor fakat tüm işlemlerinizi tarayıcı üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz.
Renkli Pati ücretsiz hayvan sahiplendirme platformu olarak sizlere hizmet vermektedir. Sitemizde yer alan hiç bir ilan için sizden ücret talep edilemez. Kedi ve köpek sahiplendirme ilanlarına bakarak size en yakın gelen bir dostumuzu sahiplenebilirsiniz. Sahiplendiğiniz köpek, kedi veya kuşlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz blog sayfamızı inceleyerek daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Kedi tuvalet eğitimi, köpek bakımı gibi konularda blog sayfamızdan destek alabilirsiniz. Bakamadığınız veya bakmakta zorlandığınız bir evcil hayvanınız varsa ücretsiz sahiplendirme ilanı oluşturarak ona daha iyi bakabilecek birini bulabilirsiniz. Ücretsiz köpek sahiplendirme , ücretsiz kedi sahiplendirme , ücretsiz kuş sahiplendirme ve bunun gibi tüm ilanlara sitemiz üzerinden ulaşabilir ve sizde üye olarak ilan ekleyebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm diğer sorular için bize mail atabilirsiniz. Mail : [email protected]